Els Ajuntaments de Badia del Vallès, Castellar del VallèsCerdanyola del Vallès i Sabadell s’uneixen per desenvolupar el nou projecte “Activa Vallès +55” que promourà l’ocupació de qualitat i la competitivitat de les empreses que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones majors de 55 anys. Activa Vallès +55 és una iniciativa finançada per la Diputació de Barcelona, que hi aportarà més de 600.000 euros en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia, i que promou el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia. A més de potenciar una ocupació de qualitat i la competitivitat, Activa Vallès +55 també fomentarà la cooperació territorial i la creació de nous serveis i productes tecnològics.

El període d’execució del projecte serà de dos anys i s’hi portaran a terme accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones, les empreses i les institucions: 

  • Identificar reptes estratègics i propostes d’actuacions, detectar les necessitats reals que tenen les persones i les empreses i fer partícip el teixit socioeconòmic tot fomentant fomentar la col·laboració publicoprivada i entre institucions. 
  • Accions de reciclatge i assessorament a professionals per disminuir la bretxa tecnològica i incrementar les oportunitats d’accedir a feines més qualificades i millor remunerades.  
  • Impuls de la competitivitat de les empreses per minimitzar l’impacte de la crisi, acompanyant-les en el procés de digitalització i redefinició dels seus models de negoci. 
  • Creació d'un laboratoris d’idees i trobades entre persones consumidores i desenvolupadores de tecnologia que derivi en el prototipatge i testeig de serveis i solucions tecnològiques per millorar la qualitat de vida de les persones majors de 55 anys.
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31