Com s'havia anunciat, el programa d'acceleració CambrAccelera comptarà amb la col·laboració de grans empreses que aportaran beneficis a les startups com mentorització, know how, proves de concepte o infraestructures, entre d'altres. 

Les quatre corporacions tractores de la primera edició del programa són BStartup, del sector fintech, Fluidra, del sector de recursos, Uriach, del sector salut i Holistex, del sector retail, i totes elles es focalitzen en les seves pròpies àrees d’interès i els seus propis objectius pel que fa al seu paper com a col·laboradors. El que tenen en comú totes elles és que el seu interès es basa en la recerca de nous models de negoci innovadors.

Els reptes plantejats per cadascuna d'elles són:

BStartup busca startups en fase inicial que pertanyin al sector tecnològic i digital i amb models de negoci B2B, B2C i B2B2C. Companyies liderades per emprenedors amb un alt compromís amb el projecte, amb visió internacional i amb una proposta de valor diferencial i innovadora.

Fluidra cerca startups amb models de negoci orientats a la resolució d'una necessitat del mercat relacionada amb la sostenibilitat, la seguretat i la salut o l'experiència de usuari. Projectes compromesos amb el medi ambient i propostes que promoguin i fomentin iniciatives sostenibles com la reducció del consum d'aigua i energia o assegurar la qualitat de l'aigua i de l'aire.

Uriach busca startups amb propostes de valor innovadores que es dirigeixin a consumidors, metges i farmacèutics. Projectes relacionats amb la Salut Natural via oral, la Salut Tòpica Natural i la Salut Natural en general.

Holistex cerca startups que presentin un model de negoci innovador per a l'àmbit del retail. Projectes que resolguin aspectes sobre la protecció, sanitat i performance de la creació i fabricació de teixits per a la moda o la creació de nous acabats i fibres per a teixits tècnics.

Les startups seleccionades per l'acceleració dels seus projectes obtindran mentoring i assessorament de professionals d'alt nivell a elecció de l'emprenedor, formació a través de workshops setmanals sobre temes clau en el desenvolupament d'una startup, suport i seguiment, espai de treball a les oficines de Cambra de Sabadell i perks valorats en més de 400.000 €, entre d'altres beneficis.

Els emprenedors amb projectes dins la demarcació de la Cambra de Sabadell poden presentar les seves candidatures fins el 4 d'agost.

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28