L’Ajuntament de Sant Cugat i l’associació Sant Cugat Empresarial han mantingut una reunió a la qual han assistit l’alcaldessa, Mireia Ingla; la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila; el nou president de Sant Cugat Empresarial, Jaume Vives, i el president sortint, Joan Franquesa.

Durant la mateixa s’han tractat diferents aspectes i problemàtiques que tenen una relació directa sobre l’activitat econòmica i la implantació de noves empreses en el municipi. Finalitzada la reunió s’han pres els següents acords:

  • La creació d’una comissió de seguiment de les diferents temàtiques urbanístiques, econòmiques i de foment empresarial entre l’Ajuntament i Sant Cugat Empresarial.
  • Les dues parts veuen amb ‘optimisme’ la incorporació al setembre de 14 tècnics de diferents àmbits per donar resposta a la problemàtica de l’atorgament de llicències tant en gestió d’expedients com en planejament i informació urbanística, revisió de processos i digitalització. L’Ajuntament i Sant Cugat Empresarial n’analitzaran el desenvolupament, faran seguiment de les mesures i analitzaran resultats, calendaris i operativa.
  • L’Ajuntament reconeix l’entitat empresarial santcugatenca com a ‘interlocutora vàlida’ en l’estratègia d’implantació territorial d’empreses, la millora de parcs empresarials i en representativitat. Sant Cugat Empresarial es posa a disposició del govern municipal per treballar conjuntament totes aquelles propostes que permetin generar un major i millor desenvolupament econòmic per al teixit empresarial local.

 

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28