Cerdanyola Empresarial recupera la presencialitat amb un debat sobre la Mobilitat a Cerdanyola del Vallès. L’acte, que es farà el proper 1 de desembre a les 19h a les instal·lacions de Catalonia Fundación Creactiva, comptarà amb la participació de l’alcalde de Cerdanyola del VallèsCarlos Cordón; el president de la Comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Transport de la Cambra de SabadellPere Puig, i el Gerent de Moventis-Sarbus, Jordi Castells.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, ha destacat que “la mobilitat és una assignatura pendent i una preocupació dels empresaris de Cerdanyola i del Vallès”, per la qual cosa “hem volgut comptar amb el nostre alcalde, com a coneixedor de l’estat de la ciutat i les seves necessitats i projectes, i dels responsables de Moventia i la Cambra, grans experts en la situació de la comarca”. “No oblidem”, ha apuntat, “que la mobilitat no és només local, sinó que Cerdanyola està connectada i té fluxos de desplaçaments a tot l’àmbit metropolità”. (+Info

Després del debat, està previst el lliurament dels premis que atorga el Rotary Club de Cerdanyola del Vallès “Impuls a l’emprenedoria jove”, i un sopar informal amb tots els assistents. 

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28