El Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO) és un servei integrat en el Servei del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i d'altres Publicacions Oficials que facilita l'accés a la informació oficial de les administracions catalanes i de les entitats dels seus respectius sectors públics.


Recentment la Diputació Barcelona ha ampliat els serveis del portal web CIDO amb la posta en marxa del el servei CIDOEmpreses, un servei especialitzat que té l’objectiu de facilitar un accés ràpid i gratuït als recursos econòmics i d’informació que el sector públic posa a disposició de les empreses de Catalunya. 

Les empreses que vulguin subscriure’s al servei rebran informació personalitzada amb alertes dels  ajuts  que podes sol·licitar, els contractes públics als quals poden optar segons la seva activitat o la normativa que regula l’activitat empresarial al seu municipi.

En línia amb l’aposta de la Diputació de Barcelona per posar les seves dades en obert, des del CIDO es facilita també l’explotació directa d’aquestes dades, tant les de la mateixa Diputació, com les d’altres organismes públics, a pàgines web que necessitin oferir aquesta informació. (veure API de Dades Obertes)  

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30