Jaume Vives, president i conseller delegat de Roche Diagnòstics, va ser escollit per unanimitat com a nou president de l’Associació Sant Cugat Empresarial fins l’any 2024, en el decurs de l’Assemblea General de l’entitat, celebrada  dijous passat a l’Auditori d’Esade Creapolis. La candidatura de Vives va ser l’única presentada davant de la Junta Electoral, des de que el passat 21 de maig s’iniciés el procés electoral amb la comunicació directa als associats, tal com s’indica en els estatuts.


Durant la seva intervenció, el nou president va agrair la confiança dels associats envers la Junta Directiva que encapçala, i va marcar les línies estratègiques de l’associació per als propers tres anys. . Vives va remarcar la importància de mantenir una relació fluida amb les autoritats, amb les quals aprofundir les activitats de lobby, i ‘seguir incrementant la visibilitat de Sant Cugat Empresarial en els àmbits empresarials i institucionals de Sant Cugat, del Vallès i de Barcelona’.

La nova Junta Directiva de Sant Cugat Empresarial que presideix Jaume Vives estarà formada per: Concepció Curet (Globalmed), Juanjo Martínez (Networkia), i Manel Farré (Catalana Occident), com a Vicepresidents; Juan Knuth (Wavip) com a Tresorer; Eduard Torres (Torres Advocats) com a Secretari; i Eva Blanco (HP), Santiago Sabatés (Eurofragance), Olga Velasco (Marcove), Benet Heredia (Banc Sabadell), Joana Corominas (Catalònia Fundació Creactiva), Joan Alsina (ACCESO Corporate Partners), Lluís Sisquella (Sisquella Grup) i Sílvia Martí (Moventia), com a Vocals.

Durant l’Assemblea General, el fins llavors President en funcions de l’entitat, Joan Franquesa, va realitzar un balanç del darrer mandat, marcat per la pandèmia de la Covid-19, i va reivindicar el paper de l’associació durant tot aquest període, atenent les necessitats dels socis, i destacant l’organització de 36 activitats públiques durant l’any 2020.

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31