Goldwater & Partners, companyia associada a Vallès Empresa, ha renovat el conveni amb el Servei de Carreres Professionals de la UPF per oferir pràctiques acadèmiques externes d'auditoria als alumnes dels graus d'Economia i d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Pompeu Fabra.

Com a conseqüència del conveni, nous estudiants ja han iniciat les seves pràctiques a la seu corporativa de l’empresa a Cerdanyola del Vallès. Es preveu la possibilitat d’estendre aquesta iniciativa a la resta de seus del grup G&P a Madrid, Saragossa, Sevilla i Huelva.

Goldwater & Partners http://www.gwandp.com/index.php/ca/ , membre de la Comunitat 30Virtual https://www.30virtual.net/Empresa/Comunidad , és un grup professional especialitzat en la prestació de serveis d’auditoria, consultoria i assessoria financera-fiscal, laboral i qualitat a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o de règim d’atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l’organització: constitució, creixement-internacionalització i venda-traspàs o dissolució-cessament d’activitat. L’aplicació de criteris propis de l’auditoria és el factor diferencial d’aquest grup que garanteix un alt grau de qualitat de servei en comparació amb altres empreses o despatxos de consultoria.
Amb més de 30 anys d’història, la seva demostrada capacitat d’innovació i adaptació als canvis de tota mena que han esdevingut, li ha permès evolucionar al costat dels seus clients i donar resposta a les seves noves demandes.

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30